Flag English version
  • Connecting Colours als uw partner in teamontwikkeling

    Ons gedreven team helpt u graag bij het vergroten van het zelfinzicht, de onderlinge samenwerking en het aanpassingsvermogen van mensen, zowel binnen als buiten uw organisatie.


Flag English version
Over ons //

Connecting Colours werkt met teams van elke omvang, van twee tot tweehonderd. We hebben passie voor grote evenementen waar de hele organisatie bij elkaar komt, maar we voelen ons net zo thuis in het verzorgen van kleine(re) bijeenkomsten waar elke 1-op-1 relatie onderdeel uitmaakt van de teamdynamiek. We creëren het juiste klimaat voor het juiste team op het juiste tijdstip, en we bouwen een oplossing precies passend op het aantal betrokken deelnemers.


Energieboost

Wij zorgen voor een positieve energie, welke ook na onze workshops lang blijft aanhouden. We zetten mensen in hun kracht en starten de dialoog. Hierbij garanderen wij dat uw teamleden zichzelf en elkaar beter begrijpen dan voorheen.

Actiegericht

Wij zorgen voor beweging! Als gevolg van onze workshops starten, stoppen of intensiveren veel teams de besproken punten/zaken. Wij leggen de nadruk op actie in interactie.


Zakelijke toepasbaarheid

Er zit altijd een duidelijke zakelijke focus in onze trajecten - het zijn geen vrijblijvende teamuitjes zonder bedrijfsdoel. Om deze reden nemen we de tijd voor een goede intake om de doelstelling helder te hebben en in het ontwerp en levering van de workshop mee te nemen. Wij verweven uw terminologie en specifieke uitdagingingen in dit programma.


Turn-key

Het bieden van de hoogste kwaliteit en totale ontzorging gedurende het gehele traject is onze unieke meerwaarde. Dankzij onze pure focus op Insights, een uitgebreide back-office, ons 4-kleuren kantoor en contacten met eersteklas partners hebben wij alles in huis om uw complete evenement echt neer te zetten. Echter, met het verzorgen van een deel van het traject zijn we natuurlijk net zo blij!

Gebalanceerd leren

Wij begrijpen als geen ander wat mensen verschillend maakt en wat ieder uit een team wil halen. Daarom bieden wij gedurende onze workshops een gebalanceerde mix voor elke leerstijl: plezier, focus, effectiviteit en reflectie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het hele team tevreden naar huis gaat!

Multi media support

Wanneer u dit wenst, leggen wij graag voor u de mooiste momenten vast en verwerken dit in een blijvende herinnering. Wij verzorgen geweldige workshops, en zijn daarnaast vrij goed in swingende video's!Connecting Colours in vogelvlucht

Insights Discovery als instrument

Het fundament voor onze aanpak is het Insights Discovery model. Of het nu gaat om het creëren, verbeteren of uitdagen van een team, we gebruiken ons portfolio van Insights Discovery producten om het leren veilig te maken, als katalysator voor toekomstige ontwikkeling, en om te zorgen dat het geleerde bijblijft.

Implementatiemethodiek voor ontwikkelprogramma's

Om de verandering te verankeren gebruiken wij de PEAK implementatiemethodiek. Een complete planmatige aanpak om de doelgroep te enthousiasmeren en activeren. Met vervolgens voldoende aandacht voor het borgen van de kennis in de organisatie. Dankzij PEAK zorgen wij voor een blijvende transformatie naar de gewenste organisatie.

Gepassioneerd team met branchespecialisme

Het verstrekken van persoonlijk inzicht, werken aan teams en transformeren van organisaties is mensenwerk. Ons gedreven team zijn stuk voor stuk gedreven professionals met ieder zijn/haar specialisme. In teamverband zijn ze optimaal op elkaar ingespeeld en begeleiden ook graag uw team naar een volgend niveau.

De mooiste locaties voor workshops met impact

Location does matter! Wij verzorgen onze workshops vanuit ons ruime kantoor aan de voet van de Brienenoordbrug of op en rond onze 'safari' lodge op De Veluwe. Ook verzorgen wij de workshops op klantlocatie. Liever een keer een andere locatie? Wij kennen de beste plekken in binnen- en buitenland om ook uw workshop onvergetelijk te laten zijn.

Onze missie

Het verbinden van teamleden, afdelingen en organisaties, dat is waar Connecting Colours voor staat. Daarbij gebruiken wij ons bewezen teammodel met de kleurentaal van Insights. Wij creëren daarvoor een veilige omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt: waar mensen zichzelf kunnen zijn. Gebaseerd op werkelijke voorkeuren en zonder waardeoordeel helpen wij bij het (h)erkennen van de eigen sterktes en uitdagingen en die van de omgeving, en leren om de kracht van anderen te waarderen.


Wij plaatsen mensen niet in hokjes: we zijn allemaal een unieke combinatie van de vier kleuren. Ken je je eigen mix, dan begrijp je beter hoe de mix van een ander is. En dan kun je beter verbinding maken. Zodra wij de concrete kleurentaal binnen uw organisatie hebben geïntroduceerd, ziet de toekomst er een stuk kleurrijker en zonniger uit!


Met kleurrijke groet,Roland Driesen & Hans van Gurchom

Oprichters Connecting Colours