Flag International Shop  • Ontwikkelen van teams
    naar gezekerd succes


    Wij nemen individuen, teams en organisaties op reis naar meer zelfinzicht, betere samenwerking en het hoogst mogelijke resultaat. Hiervoor gebruiken wij het teamontwikkelingsmodel van Lencioni en ondersteunen dit met de kleurentaal van Insights en DISC. Onze coaching en workshops zijn interactief, gedegen, uitdagend en toch veilig dankzij de profielen van Insights Discovery en MapsTell.

Webshop Webshop voor Materialen

Connecting Colours werkt met teams van elke omvang, van twee tot tweehonderd. We hebben passie voor grote evenementen waar de hele organisatie bij elkaar komt, maar we voelen ons net zo thuis in het verzorgen van kleine(re) bijeenkomsten waar elke 1-op-1 relatie onderdeel uitmaakt van de teamdynamiek. We creëren het juiste klimaat voor het juiste team op het juiste tijdstip, en we bouwen een oplossing precies passend op het aantal betrokken deelnemers.


Energieboost

Wij zorgen voor een positieve energie, welke ook na onze workshops lang blijft aanhouden. We zetten mensen in hun kracht en starten de dialoog. Hierbij garanderen wij dat jullie teamleden zichzelf en elkaar beter begrijpen dan voorheen.

Actiegericht

Wij zorgen voor beweging! Als gevolg van onze workshops starten, stoppen of intensiveren veel teams de besproken punten/zaken. Wij leggen de nadruk op actie in interactie.


Zakelijke toepasbaarheid

Er zit altijd een duidelijke zakelijke focus in onze trajecten - het zijn geen vrijblijvende teamuitjes zonder bedrijfsdoel. Om deze reden nemen we de tijd voor een goede intake om de doelstelling helder te hebben en in het ontwerp en levering van de workshop mee te nemen. Wij verweven jullie terminologie en specifieke uitdagingingen in dit programma.


Turn-key

Het bieden van de hoogste kwaliteit en totale ontzorging gedurende het gehele traject is onze unieke meerwaarde. Dankzij onze focus op Insights en DISC, een uitgebreide back-office, ons 4-kleuren kantoor en contacten met eersteklas partners hebben wij alles in huis om jullie complete evenement echt neer te zetten. Echter, met het verzorgen van een deel van het traject zijn we natuurlijk net zo blij!

Gebalanceerd leren

Wij begrijpen als geen ander wat mensen verschillend maakt en wat ieder uit een team wil halen. Daarom bieden wij gedurende onze workshops een gebalanceerde mix voor elke leerstijl: plezier, focus, effectiviteit en reflectie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het hele team tevreden naar huis gaat!

Multi media support

Wanneer jullie dit wensen, leggen wij graag de mooiste momenten vast en verwerken dit in een blijvende herinnering. Wij verzorgen geweldige workshops, en zijn daarnaast vrij goed in pakkende video's!Connecting Colours in vogelvlucht

Insights Discovery als instrument

Vaak is het Insights Discovery model het fundament voor onze aanpak. Of het nu gaat om het creëren, verbeteren of uitdagen van een team, we gebruiken ons portfolio van Insights Discovery producten om het leren veilig te maken, als katalysator voor toekomstige ontwikkeling, en om te zorgen dat het geleerde bijblijft.

MapsTell als instrument

We gebruiken ook graag het MapsTell model. Deze visuele methodiek gebruikt de DISC kleurentaal in de metafoor van "De Wereld van Verschil". Het is een laagdrempelige en leuke manier om teams inzicht te geven in je persoonlijke voorkeuren, elkaars positie ten opzichte van elkaar en de reis die jullie samen gaan afleggen.

Implementatiemethodiek voor ontwikkelprogramma's

Om de verandering te verankeren gebruiken wij de PACE implementatiemethodiek. Een complete planmatige aanpak om de doelgroep te enthousiasmeren en activeren. Met vervolgens voldoende aandacht voor het borgen van de kennis in de organisatie. Dankzij PACE zorgen wij voor een blijvende transformatie naar de gewenste organisatie.

Gepassioneerd team met branchespecialisme

Het verstrekken van persoonlijk inzicht, werken aan teams en transformeren van organisaties is mensenwerk. Ons gedreven team zijn stuk voor stuk gedreven professionals met ieder zijn/haar specialisme. In teamverband zijn ze optimaal op elkaar ingespeeld en begeleiden ook graag jouw team naar een volgend niveau.

De mooiste locaties voor workshops met impact

Location does matter! Wij verzorgen onze workshops vanuit ons ruime kantoor aan de voet van de Brienenoordbrug of op en rond onze 'safari' lodge op De Veluwe. Ook verzorgen wij de workshops op klantlocatie en online. Liever een keer een andere locatie? Wij kennen de beste plekken in binnen- en buitenland om ook jullie workshop onvergetelijk te laten zijn.

Onze missie

Het verbinden van teamleden, afdelingen en organisaties, dat is waar Connecting Colours voor staat. Daarbij gebruiken wij ons bewezen teammodel met de kleurentaal van Insights en DISC. Wij creëren daarvoor een veilige omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt: waar mensen zichzelf kunnen zijn. Gebaseerd op werkelijke voorkeuren en zonder waardeoordeel helpen wij bij het (h)erkennen van de eigen sterktes en uitdagingen en die van de omgeving, en leren om de kracht van anderen te waarderen.


Wij plaatsen mensen niet in hokjes: we zijn allemaal een unieke combinatie van de vier kleuren. Ken je je eigen mix, dan begrijp je beter hoe de mix van een ander is. En dan kun je beter verbinding maken. Zodra wij de concrete kleurentaal binnen uw organisatie hebben geïntroduceerd, ziet de toekomst er een stuk kleurrijker en zonniger uit!