Flag International Shop
  • Onze expeditiemetafoor

    We nemen onze passie voor uitdagingen in de vrije natuur en relateren dit aan teamontwikkeling binnen organisaties in diverse branches.


Webshop Webshop voor Materialen
Speerpunten van Connecting Colours

Zelfinzicht

Voor deelnemers inzicht in zijn/haar eigen sterktes en hoe deze in te zetten, en zijn/haar valkuilen erkennen en deze ontwikkelen of
voorkomen.

Verbonden teams

Alle teams hebben verbondenheid nodig, gekoppeld aan een gemeenschappelijk doel. We helpen met het identificeren van deze verbindende en veilige factor.

Focus

We verliezen het einddoel nooit uit het zicht, en zijn altijd helder waar we staan vergeleken met de startpositie en het geambieerde doel.

Duidelijkheid over succes

We houden van succes, het voelen, ruiken en zien ervan - we helpen u om uw succes inzichtelijk en waarneembaar te maken.

Het juiste tempo

We erkennen dat elk teamlid verschillende sterktes en uitdagingen heeft. In bergexpedities gaat de fitste persoon achterop. Wij kunnen u helpen met het bepalen van het vervullen van de verschillende rollen, om te zorgen dat het team als geheel op uw gewenste tempo beweegt.Voorkom te snelle stijging!

Hoog in de bergen wordt Acute Mountain Sickness veroorzaakt door een te snelle stijging. Enige remedie is een niveau te zakken en te herstellen. In teams moeten we soms ook een stap terug doen om vervolgens weer twee stappen te kunnen zetten. Wij helpen de beste route te bepalen, ook al blijkt dit niet altijd de kortste weg.

De terugkeer is gevaarlijker dan de top

Een berg beklimmen is zwaar, echter kan terugkeren veel zwaarder zijn. Of u nu op de weg naar boven bent of op de weg terug, onze aanpak zorgt voor een veilige route met voldoende veerkracht in uw stappen.

Geniet van elke stap in deze reis

Soms is het moeilijk, en soms wil je opgeven, maar zulke momenten zijn een kans om van de omgeving te genieten, na te denken en te waarderen waar we op dit moment zijn.

Onze rollen in uw expeditie

Als we uw evenement met een expeditie vergelijken zijn wij beschikbaar om de belangrijke rollen in te vullen, zoals:

  • SHERPA – Wij verzorgen de facilitering en helpen u zelf de juiste beslissing te laten nemen in plaats van deze voor u te nemen.
  • TOUWTEAMS – Dit is waar uw deelnemers verbonden zijn! Onze taak is om een omgeving te creëren met oefeningen en activiteiten die prettig zijn, motiverend werken en echt bijdragen.
  • REISADVISEUR – U bent niet onze enige klant (alhoewel we u wel het gevoel willen geven dat u dat bent!) - we doen een beroep op onze jarenlange expertise, vertellen wat werkt en wat mogelijk niet voor u gaat werken - het loont om oog te houden voor wat andere organisaties doen.
  • REISBUREAU – Een goed bureau geeft u advies lang voor het grote evenement zelf plaats gaat vinden, en zorgt ervoor dat uw eisen en wensen worden meegenomen. Dit resulteert in een oplossing die voor u gaat werken.
  • DRAGERS – Onze complete aanpak zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de ogenschijnlijke kleine details van uw reis. Of het nu gaat om voedsel, drinken of een logistieke uitdaging, laat het aan ons over. U bent in goede handen.
  • VERSLAGGEVERS – Tenslotte, maar zeker niet ten minste, kunnen wij de beste momenten op camera vastleggen, en daarmee een montage maken waarmee de dag blijvend wordt.


We helpen u met het organiseren van uw avontuurlijke reis waarbij wij alles onder controle houden - het gereedschap, de conditietraining, de logistiek, enzovoorts. Wij verzorgen zelfs het vastleggen van de ervaring op foto en video! Wij weten welke kleine details bijdragen aan een geweldige ervaring, en we laten u tevreden vooruit kijken naar uw volgende hoge piek!Gaan we altijd naar buiten?
Soms wel, zoals met onze Insights outdoor teamexpedities.
Maar onze aanpak werkt ook in huis!