Flag International Shop
 • MapsTell als landkaart en navigatie voor jullie gezamenlijke reis


  MapsTell zet met behulp van een eenvoudige en toegankelijke kleurentaal (DISC) en een visuele presentatie op "De Wereld van Verschil" mensen op de kaart. Het geeft inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete handvatten voor de ontwikkeling van effectiviteit op individueel, team- en organisatieniveau.

Flag International Shop
Voor online coaching en virtuele workshops zijn de profielen ook in video beschikbaar en kunnen we de mat ook virtueel uitrollen in jouw huiskamer. Probeer maar eens:

De basis in zestien types

Het model van MapsTell is gebaseerd op het DISC instrument (met de vier bekende kleuren). Daarmee zetten we het los in of als aanvulling op onze dienstverlening met Insights Discovery. De kracht van MapsTell is de sterke visuele presentatie met een zeer gedetailleerde landkaart en de metafoor van steden, bergen en rivieren. Het nodigt deelnemers uit om hun startpositie te bepalen en hun reis te plannen en ondergaan. Daarmee is het een ideaal instrument voor loopbaanontwikkeling en om teams echt in beweging te krijgen. Ook werkt de taal uitstekend in combinatie met onze outdoor activiteiten. Wij verzorgen de workshops in Nederlands en Engels.

Probeer MapsTell direct en gratis uit

 1. Volg deze link en vul vrijblijvend het formulier in. Hiermee kom je in je eigen MapsTell omgeving.
 2. Daarna krijg je 24 keer stellingen te zien. Zet deze in jouw voorkeursvolgorde (privé of zakelijk).
 3. Het globale resultaat ontvang je direct na invullen in de vorm van een persoonlijke video.

Vul de vragenlijst in en ontvang direct en gratis je eigen persoonlijke MapsTell video

De verdieping in jouw eigen MapsTell profiel

Het MapsTell profiel legt de basis voor onze programma's waarmee teams hun communicatie, samenwerking en performance kunnen versterken. Tijdens een workshop ervaren deelnemers waar ze aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te herkennen en te waarderen. Wij hebben de MapsTell accreditatie en zijn daarmee geautoriseerd om de volgende instrumenten in te zetten:

PersonalMap

Elke reis start met een persoonlijke kaart. Het geeft in een landschap van gedrag in namen van steden, rivieren, bergen en zeeën een visueel overzicht en beschrijving van jouw gedragsstijl. Het profiel toont ook hoe de overkant jou ziet en de vallei van jouw valkuilen. Let ook op de vervoersmiddelen en bezienswaardigheden!Routebeschrijving


Aanvullend op jouw persoonlijke kaart genereren wij jouw routebeschrijving. Dit profiel geeft 24 pagina's duiding aan jouw gedragsstijl en hoe om te gaan met de andere rijken in de Wereld van Verschil. Dit in zowel jouw actieve stijl als ook de afgeleide instinctieve stijl. Hiermee verdiep je zelfinzicht en sla je de brug naar anderen.

Autobiografie


Tenslotte bieden we met autobiografie een zeer persoonlijk logboek. Hoe ga je op weg in jouw vervoer en waar reis je heen? Een ideaal instrument om jouw loopbaan meer te sturen.

Implementatie via workshops
De kracht van MapsTell is het beste te introduceren via interactieve workshops. Deze kunnen volledig op maat worden gemaakt (van 2 uur tot een meerdaags evenement) en gecombineerd worden met training in verkoop, leiderschap, project management of een specifiek thema.

Voorbeeld profiel

​De routebeschrijving van MapsTell is beschikbaar in 4 talen en kan worden uitgebreid met:

 • TeamMapping met opstelling team
 • ProfessionalMapping met:
  • uitgebreide persoonlijke beschrijving
  • extra hoofdstuk over leiderschap
  • extra hoofdstuk over verkoop


Vraag vrijblijvend ons informatiepakket MapsTell aan:

Ontvang de factsheet, het voorbeeldprofiel en onze brochure Teamwerk met MapsTell in je mailbox.
En wees gerust, we houden het bij deze informatieve email. Je wordt nergens automatisch voor ingeschreven!
MapsTell door Connecting Colours

Met meer dan 100 actieve opdrachtgevers in vrijwel alle sectoren en meerdere geaccrediteerde trainers durven wij te stellen dat Connecting Colours een echte MapsTell specialist is. Door onze eigen PACE methodiek vergroten wij de toepasbaarheid van de DISC kleurentaal door deze te combineren met ons teammodel (gebaseerd op Lencioni en Tuckman) en ontwikkelingen in ons werkveld (Lean, Agile, Holocratie). Dit alles komt samen op de kaart van 'De Wereld van Verschil'. Onze workshops verbinden jouw doelstelling, de 'kleurentaal' en onze praktijkervaring. Wij hebben de schaalgrootte en ervaring om ook grotere evenementen (+200 pax) aan te kunnen, maar vergeten nooit dat elke reis start met een eerste (kleine) stap.


Online workshops wel interactief? Wel vanuit onze studio!

Dankzij de Corona crisis hebben we de mogelijkheid om interactieve workshops met Microsoft Teams en het Surface smartscreen te faciliteren. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en interactie (met virtuele whiteboards en breakout rooms) garanderen. Dit is nu een definitieve toevoeging in ons aanbod. Maar we komen ook graag naar jullie toe of gaan naar buiten!


Hoe wij werken

Wij verzorgen workshops in de Nederlandse of Engelse taal op onze eigen trainingslocatie aan de Rotterdamse voet, uw eigen locatie of een externe locatie. Op basis van een vrijblijvende intake inventariseren wij jullie doelstelling en stemmen hier het programma op af. Vervolgens zetten wij de MapsTell vragenlijst uit bij de deelnemers om de daarop gegenereerde profielen terug te koppelen tijdens de workshop. Een week voor de workshop doen we een laatste afstemming gebaseerd op het verkregen inzicht in de teamopstelling. Tijdens de workshop(s) laten we niets aan het toeval over; de catering, de faciliteiten en het programma zijn van de hoogste kwaliteit en een ondernemende trainer met passie voor jullie sector faciliteert jouw team.


Naast workshops op maat hebben we het volgende standaard aanbod:


Voorbeeld programma
 • Reisfoto's en perceptie
 • Jungiaanse voorkeuren met de 4 rijken
 • De rollen van de 16 primaire kaartdelen
 • IK: jouw eigen MapsTell profiel
 • WIJ: de wereldkaart en mobiliteit van jullie team
 • ZIJ: andere regios herkennen en erkennen
 • Communicatie: afstemmen en dieper verbinden
 • Teamrollen: denken en werken in rollen ipv functies
 • Team charter: starten, stoppen of juist doorgaan

Basis workshop

 • Standaard introductieworkshop
 • Dagdeel Vormen en stormen
 • MapsTell profiel per deelnemer
 • Zaalhuur en catering door de klant of online


189 EUR per deelnemer

(bij 20 deelnemers)

Volledige workshop

 • Intake voor kennismaking/accenten
 • Dag Vormen, stormen en normen of twee dagdelen (vormen & stormen en normen)
 • MapsTell Pro profiel per deelnemer
 • MapsTell TeamMap op A0 formaat
 • Zaalhuur en catering door de klant of online


329 EUR per deelnemer bij 1 dag of

349 EUR per deelnemer bij 2 losse dagdelen

(bij 10 deelnemers)

Luxe workshop

 • Uitgebreide intake met need assessment
 • Voorbereiding/maatwerk presentatie
 • 2 daagse Vormen, stormen en normen
 • MapsTell Pro profiel per deelnemer
 • MapsTell TeamMap op A0 formaat + e-learning
 • Zaalhuur en luxe catering voor 2 dagen (exclusief lodging)


699 EUR per deelnemer

(bij 10 deelnemers)


Jouw interesse gewekt? Kies je vervolgactie:

  
Mijn helder blauwe energie ontvangt graag het uitgebreide informatiepakket.Mijn vurig rode energie vraagt een concreet prijsvoorstel aan!
Mijn zacht groene energie praat hier graag 1-op-1 verder op door.Mijn stralend gele energie wil dit wel eens echt ervaren tijdens een event!
 
 

Onze geaccrediteerde en gecertificeerde MapsTell DISC Guides: