Flag International Shop
Webshop Webshop voor Materialen

De mooiste locaties voor workshops met impact

Location does matter! Wij verzorgen onze workshops vanuit ons ruime kantoor aan de voet van de Brienenoordbrug of op en rond onze 'safari' lodge op De Veluwe. Ook verzorgen wij de workshops op klantlocatie. Liever een keer een andere locatie? Wij kennen de beste plekken in binnen- en buitenland om ook uw workshop onvergetelijk te laten zijn.

De thuisbasis van Connecting Colours

Onze thuisbasis is ons kantoor in de regio Rotterdam. Een complete verdieping met diverse ruimtes om workshops te verzorgen. Hierbij hebben we de juiste balans gevonden met onze INSPIRE-room, FOCUS-zone, ACTIE-zone en 1-ON-1 bespreekruimte. Op deze goed bereikbare locatie hebben wij alle faciliteiten beschikbaar, is er voldoende parkeergelegenheid en is de catering in goede handen van onze vaste cateraar.


Tip: vanaf 5 minuten lopen vanaf ons kantoor kan je de watertaxi nemen naar diverse stops in het centrum van Rotterdam. Een mooie reis over de Maas om bijvoorbeeld culinair af te sluiten op het Deliplein op Katendrecht.

De vaste outdoor locatie op de Veluwe

Met onze partner Team Trippper hebben wij een vaste outdoor locatie op De Veluwe gevonden. Je waant je op safari in Afrika en zal versteld staan van de schoonheid en rust van dit mooie natuurgebied. Met tenten op onze Landrover Defenders en uitgebreide catering zal het de deelnemers aan niks ontbreken. En mocht het Nederlandse weer teveel tegenzitten dan hebben we uitwijkmogelijkheid in een blokhut en safaritent.

Overige workshop locaties

De workshops kunnen wij ook op uw locatie verzorgen. Geef ons een lege ruimte en wij toveren deze in een mum van tijd om tot de ideale setting voor een kleurrijke workshop.


Een andere locatie gewenst? Wij hebben door heel Nederland de beste plekken in onze locatiemap. Maar ook in bijvoorbeeld De Ardennen of op andere plekken in Europa weten wij de weg. Neem contact op voor een advies en voorstel op maat.