Flag English version
Flag English version
Insights Discovery // In het bedrijfsleven //

Diverse branches, verschillende uitdagingen!

De markt is steeds sneller in beweging en vraagt meer van uw organisatie. Concurrenten van gisteren zijn essentiële partners vandaag. Hoe behouden we talent en halen we het meest uit onze teams? Elke sector heeft hier unieke uitdagingen. Onze aanpak verschilt dan ook per sector. Dankzij branchespecialisatie gaan onze interventies een stap dieper en brengen echt resultaat!


High Tech

Steeds snellere innovatie, toenemende globalisering en het gevecht voor talent. Het 'slimste jongetje (m/v) van de klas' zijn is niet meer voldoende. Hoe wordt je leniger?

Travel

Toenemende prijsdruk, mondigere reizigers en nieuwe concurrentie. De reiziger van nu verwacht de scherpste prijs en de hoogste service. Hoe bedien je deze klant?

Start-up / Scale-up

Een nieuw idee is geboren! De wereld ligt aan je voeten. Exponentiële groei is de baseline voor een succesvolle lancering. Hoe bereid je je voor op deze groei?

Dienstverlening

Uitbesteden of zelf doen, het blijft het beslispunt waar zakelijke dienstverleners laten zien dat zij het efficiënter en effectiever kunnen verzorgen. Maar hoe bereik en borg je deze voorsprong?


Retail

Online is niet meer weg te denken. Prijsvergelijk en reviews bepalen steeds meer, maar de totale ervaring blijft doorslaggevend. Hoe presenteer je meerwaarde en lever je de ideale klantbeleving?

Sales

Harde verkoop (Always Be Closing!) werkt niet meer. Verkoop gaat om een andere (meer faciliterende) aanpak waar de gehele organisatie in mee doet. Hoe past jouw sales team zich hierop aan?

Op deze vragen een passend antwoord

Met jarenlange ervaring bij zeer diverse organisaties heeft Connecting Colours het antwoord op bovenstaande vraagstellingen gevonden. Dankzij de juiste methodieken en instrumenten, maar vooral met de benodigde gedragsverandering hebben wij blijvende verbetering gerealiseerd. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie/uitdaging kunnen betekenen? Wij plannen graag een vrijblijvende intake om ook uw vraagstelling te doorgronden!


Vrijblijvende intake

In een intake bespreken wij uw situatie, de specifieke uitdaging, de gewenste verandering en wanneer u tevreden bent. Daar passen wij onze aanpak, methodes en instrumenten op aan. Maar we geven ook aan wanneer wij een andere oplossing zien. Dit verwerken we in een voorstel op maat en brengen u eventueel in contact met een passende referentie.


Roland Driesen is de oprichter van Connecting Colours en is als serial entrepeneur reeds 20 jaar actief op het snijvlak van mens, techniek en organisatie. Als managing partner is hij verantwoordelijk voor onze implementaties in het bedrijfsleven.