Flag International Shop
  • Onze reis door
    een kleurrijke wereld

    De wereld verandert steeds sneller, ook de wereld van Connecting Colours. Nieuwe collega's, interessante evenementen en nieuws uit ons vakgebied. Volg onze reis op dit blog.

Blog //

180 graden coaching & training en Connecting Colours gaan nauw samenwerken rondom team effectiviteit en persoonlijke groei met Insights Discovery als instrument

03 February 2018 11:06 By Roland Driesen

Voor 180 graden coaching & training betekent dit voor haar Insights dienstverlening aansluiting bij een van de meest gespecialiseerde en toonaangevende implementatiebureaus voor Insights Discovery in Nederland. Volgens eigenaar Jacqueline de Block: "Belangrijk voor mij is dat met deze stap onze klanten direct profiteren van de schaalgrootte, diepe kennis van alle instrumenten en gegarandeerde borging van de verandering met de PEAK-methode". 



Voor Connecting Colours betekent dit toetreding van een jarenlang geaccrediteerd Insights Discovery facilitator met veel ervaring en specialisatie in (internationale) commerciële organisaties. Volgens managing partner Roland Driesen: "Met onze toenemende groei van opdrachtgevers en omvang trajecten zijn we altijd op zoek naar gedreven facilitators met passie voor Insights Discovery. Met Jacqueline hebben we een ervaren vakvrouw aan boord die bewezen heeft veel impact te kunnen maken in verandertrajecten".

De samenwerking heeft tot doel om te leren van elkaars specifieke expertise en daarmee tot nóg betere dienstverlening om meer te halen uit teams en medewerkers. Gezamenlijk gaan 180 graden coaching & training en Connecting Colours werken aan succesvolle dienstverlening waarmee ze organisaties en personen effectiever maken, en teams leuker en gemotiveerder.

In het kantoor van Connecting Colours aan de voet van de Van Brienenoordbrug zijn alle faciliteiten aanwezig voor het organiseren van team sessies en workshops. Ook de catering is in eigen hand. Daarmee nodigen wij je graag uit voor een kop koffie/thee voor een kennismaking met ons en onze PEAK-methode.