Flag International Shop
  • Onze reis door
    een kleurrijke wereld

    De wereld verandert steeds sneller, ook de wereld van Connecting Colours. Nieuwe collega's, interessante evenementen en nieuws uit ons vakgebied. Volg onze reis op dit blog.

Blog //

Hans van Gurchom treed toe als partner van Connecting Colours

03 February 2018 10:58 By Roland Driesen

Het verbinden van teamleden, afdelingen en organisaties, dat is waar Connecting Colours voor staat. Daarbij gebruiken wij ons bewezen teammodel met de kleurentaal van Insights. Wij creëren daarvoor een veilige omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt: waar mensen zichzelf kunnen zijn. Gebaseerd op werkelijke voorkeuren en zonder waardeoordeel helpen wij bij het (h)erkennen van de eigen sterktes en uitdagingen en die van de omgeving, en leren om de kracht van anderen te waarderen.


Wij plaatsen mensen niet in hokjes: we zijn allemaal een unieke combinatie van de vier kleuren. Ken je je eigen mix, dan begrijp je beter hoe de mix van een ander is. En dan kun je beter verbinding maken. Zodra wij de concrete kleurentaal binnen uw organisatie hebben geïntroduceerd, ziet de toekomst er een stuk kleurrijker en zonniger uit!


Met kleurrijke groet,

Roland Driesen & Hans van Gurchom